phone.pngPuh: 040-75 92 136
24h Palvelu

gb.jpg

rot.png

Ympäristöhuoltopalvelut

Tarjoamme vankalla ammattitaidolla ympäristönhuoltopalveluita Itä-Suomen alueella. Nykyaikainen ja monipuolinen imuauto kalustomme takaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun laadun.

 

Kaivojen tyhjennykset

Suoritamme kaikenlaisten kaivojen kuten sakokaivojen,vesikaivojen, ja erotinkaivojen tyhjennykset ja tarvittaessa pesut.

Viemärihuolto

Palveluihimme kuuluu myös erilaiset viemärien avaus,huuhtelu ja sulatustyöt sekä juurien yms.poisto putkistoista.

Viemärien TV-kuvaus ja kuntokartoitus

Toistuvat paikalliset tukokset ja rakenteelliset viat putkistossa todennetaan ja paikallistetaan nopeasti kuvaamalla putket ajettavalla erikoisvalmisteisella kamerayksiköllä. Havainnoista tehdään kirjallinen raportti viettokaltevuusmittauksineen ja kuvaus taltioidaan sähköisesti. Kuvauksesta saatujen tietojen perusteella tehdään tarvittavat jatkotoimenpiteet ongelman ratkaisemiseksi. Kameralaitteet toimivat autoon rakennetuilla omilla virta lähteillä näin ollen auton ei tarvitse olla käynnissä kameralaitteita käytettäessä.

Suurtehoimurointi

Suurtehoimurilla voidaan imeä mm.soraa, sepeliä, eristeitä, pölyä, hiekkaa, tuhkaa,purua, maata. Esimerkiksi ylä- ja alapohjien eristeet saadaan poistettua imurilla nopeasti, tehokkaasti ja pölyttömästi.Imettävä materiaali siirtyy suoraan imurin säiliöön ja se on näin helppo siirtää loppu sijoitus paikkaansa.

Suurtehoimurin käyttökohteita on mm.

  • kattojen tyhjennys imut
  • ylä- ja alapohjien villa- ja purueristeiden poisto
  • kuiva-aineiden kuten purun, sepelin, turpeen ja viljan imurointi
  • maankaivutyöt, esim. kohteessa jossa on runsaasti sähkökaapeleita
  • teollisuudessa mm. kuljettimien,uunien ja siilojen imuroinnit
  • soran ja sepelin imu
  • palojälkien siivous